פצע על האיבר ובדיקות שכולן שליליות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2020 | 23:23 | מאת: ישראל

שלום ד"ר, ביצעתי את הבדיקות הבאות בעקבות החשיפה הבאה - קיבלתי מין אוראלי קצר מאד מנערת ליווי (מספר שניות) וכן חיכוך בין איברי המין (ללא חדירה!!). לאחרונה יש לי פצע מוזר מאד על איבר המין (כמו כתם אדום עם קצת קשקשת לבנה) וכן פריחות קלות שבאות והולכות אחרי מספר שעות על האיבר. התוצאות והזמנים: 22 ימים אחרי - בדיקת קומבו hiv שלילית 72 ימים אחרי - בדיקת שתן לגילוי מחלות מין שונות - הכל שלילי 97 ימים אחרי - בדיקת tpha לעגבת שלילית 1. האם היית חוזר על אחת הבדיקות? ואם כן על מה? 2. האם הכל סופי? 3. ממה זה יכול להיות? הראתי לרופא עור ואמר שלדעתו זה ממש לא משהו רציני ושלל מחלת מין רק מהסתכלות

שלום ישראל, אני בעד המשך מעקב ע"י רופא העור. הרבה בריאות אפי

01/04/2020 | 23:40 | מאת: ישראל

תודה. האם מבחינת תקופות חלון תוצאות הבדיקות הן סופיות?

שלום ישראל, מבחינת לוחות הזמנים, מרווחי הזמן בין האירוע לבין מועד ביצוע הבדיקות הם סבירים ומקובלים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות