תרופה נגד שיעול, ללא מרשם- קור וסחרחורת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/03/2020 | 23:16 | מאת: יעל

שלום, היום קניתי תרופה נגד שיעול יבש ( ללא ליחה) אין חום נזלת או חום וגם לא כואב בגרון. פשוט הלך לי הקול וזה התחיל לפני שבועיים. שתתי הרבה תה עם לימון והיום החלטתי לקנות תרופה נגד שיעול. הרוקח נתן לי סירופ: טוסופדרין. ופשוט נהיה לי קר כמו שיש חום ואז נהיה קר מצמרמורת. שוב אין לי חום. בידיים ובגוף וגם אני מרגישה שהראש קצת לא יציב כאילו שתתי אלכהול. האם להמשיך את הטיפול? ואם לא איזה טיפול לקחת? מאוד קשה לי עם השיעול בעיקר בלילה אבל גם ביום אני מתקשה לדבר בלי להשתעל. תודה. אני יודעת שבעבר שנתנו לי קלרינאז זה גם עשה לי רע.

שלום יעל, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרוקח/ת או למומחה/ית למחלות ריאה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות