איך נקראת בדיקת קומבו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2020 | 21:00 | מאת: ליאל

שלום רציתי לדעת ברצוני לבצע בדיקת קומבו בקופת חולים איך היא נקאת כי הרופאים לא רואים אותה רק רואים בדיקה שרואים לאחר 3 חודשים.תודה מראש

17/02/2020 | 21:06 | מאת: קרן

לא הרופא אבל עשיתי את הבדיקה הזו לפני חודש בקופת חולים כללית. hiv Ag/ab combo זה שם הבדיקה והיא מאפשרת לגלות הדבקה חדשה אחרי 3 שבועות. בהצלחה.

שלום ליאל, אחת הדרכים להתגבר על הבעיה היא להתקשר ישירות למעבדה של קופת החולים בה את חברה ולשאול. הרבה בריאות אפי

19/02/2020 | 20:58 | מאת: דוד

במעבדה לא היו מוכנים לדבר עם חברי הקופה אלא רק עם רופאים.

20/02/2020 | 12:58 | מאת: קרן

האחות או הרופא מדברים איתם. הבדיקה היא בדיקת קומבו ללא pcr והיא אמינה החל מ3 שבועות לאחר חשיפה אפשרית. זה מה שנאמר לי בקופת חולים כללית.

מנהל פורום מחלות זיהומיות