כלמדיה וזיבה,......,................................ ................

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/01/2020 | 17:52 | מאת: דניאל

דר' נכבד ערב טוב ברצוני לדעת מס תשובות לשאלות אודה לך מראש על מתן תשובה לבת שלי גילו כלמדיה טריכומנוס קיבלה טיפול דרך הוריד ובכדורים בבית חולים האם זה משמיד את החיידק במידה וקיים היה גם בפי הטבעת בגרון או בעיניים דבר שני מדוע כלמדיה מעלה את הסיכוי לזיבה כי זיבה לא היה לה בבדיקת שתן שעשו לאס טי די ושאלה נוספת מדוע כלמדיה מגבירה את הסיכוי להידבק בhiv מהם דרכי ההדבקה הכלמדיה וזיבה האם משתיית כוס ניתן להידבק אם היה בגרון לאדם או לחלופין בצואה שרותים מאוד מוטרדת כבר תקופה שבבית בני המשפחה סובלים מכאבים ברקטום בגרון ובעיניים ודיי מפחדת שמה זה אכשהוא עבר

שלום דניאל, 1. הדבקה בחיידקי 'כלמידיה' ובטפילי 'טריכומונאס' של דרכי המין מתרחשת בעיקר במהלך קיום יחסי מין. הדבקה בעקבות שתייה מכוס של אדם אחר או משימוש בשרותים משותפים נחשבת כפחות סבירה. 2. טיפול אנטיביוטי נכון אמור לרפא את הזיהומים הנ"ל גם אם הם מתבטאים באזורים אחרים בגוף. 3. מבחינה סטטיסטית, אם לאדם יש מחלת מין אחת (כגון דלקת של השופכה שנגרמה ע"י 'כלמידיה'), יש סיכוי גבוה יותר שהוא יסבול גם ממחלה נוספת שעוברת במהלך יחסי מין (כגון זיהום ב- HIV). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות