הרפס זוסטר שלבקת חוגרת לפני שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/12/2019 | 15:29 | מאת: נטע

דר שלום רב, לפני 3 חודשים חליתי בהרפס זוסטר, אובחן בטעות תחילה בדלקת בשתן , ניתן אנטיביוטיקה מסוגים שונים שכמובן לא עזרה, מאז יש לי מעין חוסר שיווי משקל בהליכה במשך היום וזרמים ותחושות ברגל. בדיקת דם מראה vzv igg מעל 3000 ו igm חיובי ללא ציון מספר. האם ההרפס זוסטר עוד פעיל לפי הבדיקות? והאם התופעות שאני מתארת חולפות בדכ במהלך הזמן? תודה רבה

שלום נטע, לאחר הדבקה באבעבועות רוח, נשאר הנגיף (שגורם למחלה זו) בגופנו "לנצח", ועשוי להתפרץ ולגרום גם לשלבקת חוגרת. בדיקות מעבדה (כמו אלו שצרפת לשאלתך) אינן בהכרח מעידות על פעילותו, והתסמינים המתוארים בשאלתך לא בהכרח נגרמו ע"י נגיף זה. אני ממליץ לך אפוא להפנות את שאלותייך בנוגע לתסמינים אלו לפורום של רופא/ה נוירולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות