הפטיטיס b c .........

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/12/2019 | 20:22 | מאת: לחוץ

שלום דר ראשית אפתח בזה שאני הומוסקסואל.. המגע המיני האחרון שהיה לי היה באזור ה1.5 היה המגע המיני הלא מוגן האחרוו שלי... ביצעתי בדיקות לנוגדים ב14.5 1.8 29.10 כולם יצאו שלילי האם יש סיכוי להדבקה בכל סאת? יש לי כאבי בטן בצד ימין למעלה כאבים עמומים שברים והולכים אולטרסאונד תקין.. שאר הבדיקות למחלות מין גם תקינות...

שלום לחוץ, לאור תוצאות השליליות שקיבלת לשלושת הבדיקות שביצעת (כשהאחרונה היא מה- 29.10.19) אין זה סביר שנדבקת ב'הפטיטיס' B או C במהלך המגע המיני שקיימת ב- 1.5.19. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות