סימנים של דם על היד בסופר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/11/2019 | 16:49 | מאת: רוית

שלום וברכה דר.יש לי שאלה קצת מוזרה היום הייתי בסופר ושהגעתי לרכב להשים את הקניות הבחנתי שיש לי סימנים של אדום על היד ייתכן שזה צבע וייתכן שזה סימנים של דם..שהגעתי הביתה שטפתי את היד טוב עם סבון האם ניתן להדבק בהנחה שזה סימנים של דם חס ושלום בצהבת או באיידס בכזה דרך?והאם שטיפה של היד בסבון ומים מספקת ?

שלום רוית, הדבקה בנגיפי צהבת או 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות