אנטיביוטיקה מסוג סיפרודקס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2019 | 21:07 | מאת: אורנה

שלום רב, אמי בת 74 נדרשת לקחת אנטיביוטיקה מסוג סיפרודקס לאחר שעברה השתלת עור עצמית לסגירת פצע בקרסול. השתל נקלט. התרופה גורמת לה תופעות קשות של בחילה, הקאה, חוסר תאבון, דכדוך. שאלתי היא האם יש תרופה אחרת שניתן לקחת במקום סיפרודקס. תודה רבה

שלום אורנה, קיימות תרופות אחרות רבות, ומומלץ לך להתייעץ בנוגע להפסקת ה'סיפרודקס' ו/או להתחלת טיפול אנטיביוטי חלופי עם הרופא/ה שרשם/ה את הטיפול המקורי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות