שאלה ,....,.........

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/09/2019 | 19:06 | מאת: רחלי

דר' שתיהיה לך שנה טובה רופא בחסד עליון תודה רבה על כל העזרה וההרגעה וההכוונה שאתה נותן בפורום הזה לכלל האנשים דר' ברצוני לשאול שאלה כבר ענית לי רבות על שאלות כאלה ואחרות ששאלתי אותך בנוגע לעניין בריאותי שיש בבית לאור מקרה של תוכי שכנראה חלה עקב הגיינה לקויה של המים ושל משטח הצואה שהוחלפו לעיתים רחוקות ואז גם נוצרו עקיצות ועקב כך כבר שנתיים שאנחנו סובלים ולא מצליחים הרופאים לעלות על מה זה כי זה התחיל מאותו מקורה כל בני הבית חולים בשטפי דם סחרחורות וכאבי ראש שלשולים כרוניים דם וחלבון בשתן אני מנסה לנבור ולהבין איזה דברים יכולים לגרום לתופעות הקשות האלה ולכן אני מתייעצת איתך לעיתים קרובות שעולה אולי איזה כוון שיכול להיות האם ייתכן שאולי חיידקי ירסינהPseudotuberculosis פראטורבוקולוזיס או מיקובקטריום אביום גורמים לתופעה הזאת משפחה שלמה חלתה כבר קרוב לשנתיים בתסמינים האלה לאור מקרה שתיארתי והם יידבקו ויגרמו לתסמינים כאלה וישארו שנתייםלא נעים לי להוריד אותך כל כך הרבה אבל באמת כבר מיואשת הייתי אצל פרופר שוורץ משיבא ולא נתן יותר מידי כוון ומעורבים פה ילדים קטנים שגם סובלים מאותם סימנים שטפי דם שלשולים דם וחלבון בשתן סחרחורות וכאבי ראש על פניו הבדיקות גם הרגילות כולל פי טי לא נראות כוון של בעיה אבל יש כנראה או טפיל פטריה או טוקסיות של משהוא שאולי גורם לזה האם ניתן להגיעה אליך ?

29/09/2019 | 19:13 | מאת: רחלי

אני מראש מודה לך ומתנצלת על הטירדה מנסה להבין האם אולי החיידקים הנ''ל שציינתי גורמים לסימנים האלה כבר שנתיים ולכל בני המשפחה האם ייתכן שהם עברו בגלל עקיצות ממושכות או מדיטציה נמוכה שהייתה אצל התוכי שגם חלה מתנצלת מראש על כך שכבר תקופה אני שואלת בנושא הזה

שלום רחלי, אני חושש שאין לי רעיון "זיהומי" כלשהו שיכול להסביר את התסמינים שמהם סובלים כל בני ביתך במהלך השנתיים האחרונות. הרבה בריאות ושנה טובה אפי

30/09/2019 | 11:25 | מאת: רחלי

האם החיידקים הנל שתיארתי יכולים לגרום לתסמינים האלה מתנצלת מראש שאני מטרידה אותך אני פשוט מיואשת ממה שקורה סביב ילדיי למשפחתי ושאין מענה שמסביר את התופעה הזאת האם החיידקים הנ''ל ירסינהPseudotuberculosis פראטורבוקולוזיס או אולי מיקובקטריום אביום יכלו להיגרם כתוצאה מהסיפור הנ''ל תוכי עקיצות חוסר ניקיון של המים ששתה שאולי עברו אלינו ומשגשגים כבר שנתיים גורמים לתופעות הנ''ל אתה רופא בחסד עליון ואלפי סליחות אם הטרדתי פשוט אני ממש מיואשת יש פה ילדים קטנים שסובלים מהתסמינטם ואין מענה אחרי המקרה הזה שקרה כבר תקופה וזה רק מחמיר משהוא גורם לאריתרוציטים בקיבה בשתן שטפי דם דלקתיות כלשהוא ברקמות למרות שהבדיקות מעבר לחלבון ואריתרוציטים בשתן ותסנין בקיבה לימפוציטים אריטרוציטים וכמובן שטפי הדם בגוף הבדיקות הרגילות לא מעלות דבר האם ייתכן שאולי מהמכשיר מי עדן שיש כבר שבע שנים יכול להיגרם מזהמים כאלה ואחרים למרות שיש תחלופה של המים אני כבר חושבת מנסה לחשוב לכל הכיוונים מודה לך מראש על תשובה ואלפי סליחות על הטירדה

שלום רחלי, כפי שכבר כתבתי, אני חושש שאין לי רעיון "זיהומי" כלשהו- לרבות זיהומים שנגרמו ע"י חיידקי ירסיניה Pseudotuberculosis, פראטורבוקולוזיס, או מיקובקטריום אביום- שיכול להסביר את התסמינים שמהם סובלים כל בני ביתך במהלך השנתיים האחרונות. הרבה בריאות ושנה טובה אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות