האם ניתן להדבק בצורה הזו במשהו?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2019 | 15:19 | מאת: לירון

היי , שכבתי עם בן זוג מהעבר שבעבר הדביק אותי בזיבה. אני יודעת שהוא מסתובב במקומות לא טובים, אך הפעם הקפדתי על קונדום. הוא ירד לי וגם נגעתי בו קצת עם רוק (שלי) וקיימנו יחסי מין כשהיה עליו קונדום - וקצת התנשקנו. האם יש סיכוי להדבק בצורה הזו באיידס,זיבה,עגבת,הפטיטיס או כל מחלה אחרת ? תודה!

שלום לירון, סיכויי ההדבקה ב'איידס' ו'בהפטיטיס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים. סיכויי ההדבקה בזיבה ובעגבת נחשבים כיותר גבוהים. הרבה בריאות אפי

19/07/2019 | 18:37 | מאת: לירון

קודם כל תודה על תגובתך :). אשמח לדעת מדוע הסיכויים להדבק בעגבת או זיבה הם גבוהים יותר אם היה שימוש בקונדום.. זה לא מונע את המחלות האלו? תודה רבה..

שלום לירון, כי הוא ירד לך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות