דלקת בשתן, היריון בסיכון- רופאה לא זמינה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2019 | 13:40 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בת 44 ובהיריון בסיכון שבוע 24, וקיבלתי הרגע תוצאות של תרבית שתן והרופאה לא זמינה עד יום שני אחה"צ... אודה לתשובה דחופה מה לעשות: השתן הכללי- תקין הבקטריולוגיה- כלהלן: Urine Culture Vitek הערות לבדיקת Enterococcus faecalis (group D 100,000 CFU/ml-גדול מ בזיהומים בדרכי השתן ידוע כי Ampicillin/Amoxicillin-רגיש ל All isolates&sensitivity הערות לבדיקת 99999999990000 0001 *ב2 תוצאות קודמות של בדיקת שתן (לא תרבית) שנעשו לפני כחודש וממעלה, נכתב כי Urine Culture הערות לבדיקת צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים * האם יש סכנה לעובר בשלב זה? **האם לגשת למוקד לקבל אנטיביוטיקה בדחיפות? או שזה סובל דיחוי ליום שני -אז רק אראה את הרופאה. תודה רבה מראש !

שלום אנונימית, 1. תרבית השתן שלך מעלה חשד שאת סובלת מזיהום חיידקי בדרכי השתן. 2. זיהום חיידקי בדרכי השתן אצל נשים הרות עשוי לסכן את המשך ההריון / העובר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות