חום ממושך ותחושה כללית רעה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2019 | 09:22 | מאת: עדי

חזרתי חולה מטיול בפראג עם חום וכאבי בטן... חום בשיא היה 38.8, הגיב למורידי חום.. החום התחיל ב 20/4 ושלשום סופית כבר היה נמוך משמעותית 37.5. העניין הוא שבימים האחרונים הוא נמוך , כך שוב למשל אתמול בערב היה לי 37.6.. ואני עדיין מרגישה סמרטוט. עברתי בדיקות במיון ובקהילה- ספירה וכימיה תקינות, גזים בדם תקין, crp תקין, שלילית ל cmv (חיובית בעברי ל EBV). צילום בית חזה תקין, צילום בטן מלפני שבוע הראה קצת התרחבות מעי, לכן חשדו באיזו דלקת מעי ויראלית (אך ללא הקאות ושלשולים), אתמול עשיתי אולטרסאונד בטן שגם היה תקין לפי הטכנאית (עוד לא קיבלתי פיענוח). ואני ממש אובדת עיצות מה חטפתי. יש איזו מחלה מוכרת שמגיעה ממזרח אירופה? הקטע המבאס הוא שאני חושבת שהדבקתי את התינוק שלי (בן 11 ח').

שלום עדי, אינני עוקב אחר המחלות השכיחות בימים אלו בפראג, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא זה לאחד הפורומים הרבים המוקדשים לרפואת מטיילים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות