Blastocysts hominis דרכי העברה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2019 | 12:53 | מאת: רפאל

שלום דר אפי היקר בן 38 אחרי יומיים של שלשולים ובחילות עשיתי בדיקת צואה תרבית ובדיקה לעוד דברים אחרים לא נמצא כלום. למעט טפיל Blastocystis hominis . השאלות : האם מועבר במגע מיני ללא מגע- פנים אל פנים (בלי מעבר רוק) והאם הדבר הזה ניתן לחיסול סופי לא חלקי גם אם מצריך סבלנות . תודה והרבה בריאות

שלום רפאל, 1. אינני מכיר העברה מוכחת של 'בלסטוציסטיס' במהלך מגע מיני 'פנים אל פנים'. 2. ניתן לטפל בהצלחה בזיהום מעיים שנגרם ע"י טפיל זה. (3. יחד עם זאת, לא בטוח שהתסמינים המתוארים בשאלתך נגרמו על ידו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות