היפטיטיס c ואיידס הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/03/2019 | 21:02 | מאת: גל

ערב טוב דר. לפני כ 5 שבועות קיימתי מין מוגן אך לאחר מספר ימים הרגשתי קצץ מוזר ולאחר כשבועיים וחצי התחלתי להרכיש תסמינים לאיידס לאחר 3 שבועות ביצעתי בדיקת קומבו שיצאה שלילית עכשיו לשאלת. 1.האם זה נכון שבדיקת קומבו אינה אמינה על חולי היפטיטיס c 2. והאם סיכויי ההידבקות שלי באיידב גבוהים בגלל ההיפטיטיס c

שלום גל, 1. אין זה נכון שבדיקת 'קומבו' ל- HIV אינה אמינה בחולי היפטיטיס C . 2. אינני מכיר מחקר סטאטיסטי שהוכיח שהסיכוי של חולה הפטיטיס C להידבק בנגיף ה'איידס' במהלך מגע מיני מוגן הוא גבוה מזה של אדם שאיננו חולה בהפטיטיס C. הרבה בריאות אפי

29/03/2019 | 12:11 | מאת: גל

שמח לדעת למה באגודה למלחמה באיידס נאמר לי במפורש שבדיקת הקומבו לא אמינה אצל חולי היםטיטיס c ומחוייב לחזור עליה שוב לאחר 3 חודשים

שלום גל, אני לא מכיר את הבסיס העובדתי לטענה הזאת. הרבה בריאות אפי

30/03/2019 | 08:49 | מאת: גל

אשמח לדעת אם נבדקתי בקומבו והבדיקה יצאה שלילית האם בדיקה זו הינה אמינה ב100 אחוז ואין חשש או צורך לחזור על הבדיקה שוב לאחר 3 חודשים

שלום גל, אין בדיקה שאמינה ב- 100%. הרבה בריאות אפי

30/03/2019 | 08:57 | מאת: גל

דר אשמח לקבל את המספר טלפון שלך כדי שאוכל להתייעץ איתך

מנהל פורום מחלות זיהומיות