דחוף הדבקות כאשר יש חתכים ביד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/03/2019 | 13:12 | מאת: חרדתית

דר הלפרין היקר בבקשה תעזור לי, אני בחורה מאוד חרדתית ממחלות. תקרא את כל מה שק הייתי הבוקר בסופר, הגעתי לקופה עם מוצרים, שמתי לב בסיום שהקופאי היה עם חתך מדמם באצבע. והידיים שלי עם המון סדקים מיובש רציני בידיים(מרוב יובש אני רואה דם מהסדקים) אפילו על השקית היו נגיעות של דם של הקופאי. כשהרמתי את השקית היה דם על האצבע שלי!! שאלותיי הן: 1- האם אפשר להדבק כך במחלה זיהומית כלשהי? איידס צהבת? מזכירה לך שהידיים שלי יבשות עם המון סדקים ובסדקים רואים אדום, כלומר שכבה פנימית של העור . 2

שלום חרדתית, יתכן שהדבקה במחלות זיהומיות מסוימות היא אפשרית במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך, אך הסיכוי לכך נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

10/03/2019 | 20:25 | מאת: חרדתית

האם ללכת לקבל טיפול מונע?

שלום חרדתית, תצטרכי לקבל את ההחלטה בעצמך. הרבה בריאות אפי

11/03/2019 | 08:31 | מאת: חרדתית

האם אתה היית הולך במקומי? בבקשה

לא

מנהל פורום מחלות זיהומיות