די בטוחה שנדבקתי בגלל סיפטומים שנמשכים כמה חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/12/2018 | 04:44 | מאת: .

קיימתי יחסים לא מוגנים לפני 189 ימים עם מישהו שאני חושדת שיש לו hiv. נבדקתי ביום ה29 דרך איכילוב עם תוצאה לא ברורה ביום ה44 90 ו189 דרך רמבם כולן שליליות. יש לי תסמינים של איבוד מסת שריר עם כאבי ברכיים וחולשה (lipodystrophy ) אבל לא ירדתי במשקל חוץ מזה שהרגליים והזרועות נראות רזות יותר כאבים בבית שחי שמוקרנים לזרועות(הבנתי שזיהום במערכת הלימפה זה סימן לhiv) הלימפוציטים שלי בבדיקת דם כללית ירדו קצת ויש לי סינוסים באף 1.יכול להיות שנדבקתי ולגוף שלי לוקח יותר מחצי שנה לייצר נוגדנים? 2.למה התוצאה הראשונה לא ברורה וכל השאר שליליות? להסתמך על הבדיקה שנעשתה ביום ה29 או ה189? לעשות עוד בדיקות איידס?

שלום, הנתונים המתוארים בשאלתך אינם מצביעים על הדבקה ב- HIV דווקא, אבל אם את "די בטוחה שנדבקת" בנגיף אז אולי עוד בדיקה 'שלילית' תרגיע אותך. הרבה בריאות אפי

17/12/2018 | 06:55 | מאת: .

אפשר התייחסות לשאלה מספר 1 בבקשה?

17/12/2018 | 06:57 | מאת: .

התכוונתי לשאלה מספר 2 בקשר לתשובה הלא ברורה

אפשר. אין לי מושג.

מנהל פורום מחלות זיהומיות