תוצאות בדיקת תרבית אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2018 | 23:46 | מאת: סיון

Escherichia coli . Escherichia coli Ampicillin עמיד >=32.0 Escherichia coli Cephalexin רגיש 8.0 Escherichia coli Cefuroxime רגיש 4.0 Escherichia coli Sulfamethoxa/Trimeth רגיש <=20.0 Escherichia coli Nitrofurantoin רגיש 32.0 Escherichia coli Fosfomycin רגיש <=16.0 Escherichia coli Amoxicillin/Clavul A רגיש בינוני 16.0 Escherichia coli Ciprofloxacin רגיש <=0.25 Escherichia coli Ceftriaxone רגיש <=1.0 Escherichia coli Ceftazidime רגיש <=1.0 Escherichia coli Gentamicin רגיש <=1.0 Escherichia coli Amikacin רגיש <=2.0 Escherichia coli Ertapenem רגיש <=0.5 Escherichia coli Meropenem רגיש <=0.25 Escherichia coli Piperacill/tazobact רגיש <=4.0

שלום סיון, בדגימה מסוימת צמח חיידק בשם 'אי. קולי' שרגיש לסוגי אנטיביוטיקה רבים, למעט תרופה בשם 'אמפיצילין' . הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות