מה ניתן לעשות זיהום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/05/2018 | 11:16 | מאת: זיהום לאחר ניתוח

שלום! אמא שלי עברה ניתוח לאחות שבר בירך לפני כחודשיים וחצי לאחר הניתוח קבלה זיהום ועשו עוד שלוש הטריות קבלה אנטיביוטיקה בשם פורטום זה השבוע השישי והחיידק לא נעלם עדיין מה ניתן לעשות? תודה

29/05/2018 | 11:19 | מאת: זיהום

שכחתי לציין היא בת 82 וסובלת משחמת הכבד אוטואימונית מקבלת סטרואידים ולא כל תרופה אפשרית

שלום, לפי תיאורך י י ת כ ן שהפתרון לבעיה הוא הוצאתם של כ ל הגופים הזרים (למשל מסמרים או פלטות) שהוצמדו לעצם השבורה במהלך הניתוח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות