איבוד דם ומערכת חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/04/2018 | 21:44 | מאת: גולש27

שלום דר לפני כ3 חודשים איבדתי המון דם כתוצאה מטחורים פנימים.קבלתי 2 מנות דם. ואחכ זריקות ברזל וכיום עם תוסף ברזל. עברתי ניתןח לכריתת טחורים. מאותו מקרה של האיבוד דם חלתי בשפעת, דלקת גרון, וכיום עם שלשולים והקאות. כמות החולי בטווח כה קצר יכולה להעיד על מערכת חיסונים חלשה? מה עלי לעשות כדי לבדוק מדוע אני חולה בזמן האחרון..

שלום גולש27, שלושת הזיהומים המתוארים בשאלתך אינם מעידים בהכרח על מערכת חיסונית חלשה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות