שאלה לגביי צהבת סי אורח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/03/2018 | 18:27 | מאת: עמית

שלום לך ד"ר ..אנחנו מארחים בביתנו במשך כמה ימים בן משפחה שידוע בתור חולה בצהבת סי... יש לנו ילדים בבית ואני נורא דואג לבריאותם ..שאלתי היא האם ניתן להדבק בזה גם בסכום וצלחות משותפים זאת אומרת אם אחרי שסיים לאכול ואנחנו שוטפים את הכלים עם סבון כלים זה מספיק?והאם בשירותים גם צריך להזהר?ומאד אשמח אם תתן לי קצת מידע איך אוכל לנקוט באמצעיי זהירות על מנת שלמור על בריאותם...תודה רבה לך ויישר כח על התשובות..

שלום עמית, הפטיטיס C מדבקת בעיקר דרך דם, וסביר שאורח שאיננו מדמם איננו מדביק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות