שאלה שאני רוצה לשאול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/01/2018 | 18:18 | מאת: אריק

שלום, היום עברתי הסרה של נקודת חן מהפנים. בסיום הפעולה ראיתי שהמנתח לקח משחה אנטיביוטית, שם אותה על האצבע, מרח לי על הפצע המדמם שנוצר ולאחר מכן נגע שוב במשחה עם אותה אצבע ומרח לי עוד משחה. בהנחה שבצורה כזאת הוא עובד ואולי הוא השתמש קודם לכן כדי לטפל במישהו אחר ובאותה שיטה, האם אני יכול להידבק באיידס/צהבת? תודה.

שלום אריק, הדבקה בנגיפי 'איידס' או בצהבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות