כלמידיה ושימוש באביזר מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/01/2018 | 21:23 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר לצערי הרב יש חשש לכלמידיה אני שוהה בחול והפרטנר שלי יצא חיובי ניגשתי למרפאה עשיתי את הבדיקה ובינתיים קיבלתי 2 כדורים לבליעה . 2 שאלות ברשותך : א. האם תקין רק 2 כדורים כאשר כאן אני מבינה שאנשים קיבלו זריקות ואו טיפול ל10 ימים . ב' ברשותי צעצוע מין (רוקט פוקט) האם אני יכולה להשתמש בו או שעלולה להידבק בשנית ? האם ניתן לחטא וזה מספיק או שעדיף לזרוק?

שלום אנונימית, 1. אם שני הכדורים שקיבלת הם מתאימים (למשל 'אזיטרומיצין' במינון 500 מ"ג כל אחד) אז הם עשויים להספיק (רק כנגד ה'קלמידיה', לא כנגד חלק מהזיהומים האחרים שעשויים לעבור במהלך יחסי מין). 2. אינני מכיר את טכניקת החיטוי המומלצת של 'רוקט פוקט', אבל סביר שהיא מתוארת בהוראות היצרן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות