האם זה מסוכן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2018 | 20:42 | מאת: אהוד

שלום, היום ביקרתי חבר בבית חולים. במיטה שליידו שכב איש חולה שמשאופז שם (הוא שכב מאוד קרוב אליי) שהאצבעות שלו נראו כמו האצבעות בתסמונת של איש העץ גם בידיים וגם ברגליים האצבעות שלו נראו ככה. הביקור שלי נמשך כשעה. שאלתי - בהנחה ומדובר בתסמונת איש העץ או משהו דומה לזה האם אני צריך לדאוג שנדבקתי? ברקע יש לי דלקת מפרקים פסוריאטית קרוהן ופסוריאזיס. אני מאוד דואג. תודה.

שלום אהוד, אם כוונתך שלאיש (השכן של חברך) יש יבלות רבות ע"ג העור שנגרמו ע"י HPV- מדובר במחלה שלא נחשבת כמדבקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות