בדיקות שנעשו לצהבת A B C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/01/2018 | 01:06 | מאת: לירון

שלום ד''ר , ביצעתי בדיקת צהבת דרך קופת החולים לאחר 100 יום בערך ממגע מיני, להלן הבדיקות והתוצאות: שם הבדיקהHEPATITIS A IgG תוצאהNegative שם הבדיקהHEPATITIS Bs Ag תוצאהnegative שם הבדיקהHEPATITIS Bc Ab TOT. תוצאהnegative שם הבדיקהHEPATITIS C Ab תוצאהnegative כמובן שאני רואה שהכל שלילי וזה טוב, שאלתי היא האם הרופאה הביאה לי את כל הבדיקות הנדרשות כדי לוודא לחלוטין שלא קיימת עדות להדבקה בכל אחד מסוגי הצהבת? האם אני יכול לסמוך על כך במאה אחוז? והאם יש לבקש בדיקות נוספות/אחרות?

שלום לירון, הבדיקות שעברת מיועדות לשלול או לאבחן הדבקה בשלושת סוגי הצהבות הנגיפיות השכיחות בארץ (A B C). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות