שאלה חשובה מאוד בחרדות קשות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2017 | 03:30 | מאת: מגי

דוקטור זאת אני שננשכתי על ידי הכלב שלי לפני כחמישה חודשים זוכר אותי? אתמול קמתי עם כאב חזק בעצם מאחורי האוזן איפה העורף אבל בצד ימין בקו השיער מאחורי האוזן ימין נפוח לי שם כיאילו העצם קצת בולטת כזה וכואבת וכואב לי גם הצד ימין כזה עם האוזן כזה ואני מפחדת פחד מוות מה זה? קראתי שעצם המסטרואיד אבל דלקת של העצם זה נפוץ וקורה בגיליאים קטנים של ילדים אני בת 25 אני ממש ממש מפחדת ממה זה יכול להגרם? יכול להיות התנפחות של השריר שם באיזור? התפסות? התקררות? אני צריכה לחשוש זה קשור לכלב? אני ממש בפחדים בבקשה תרגיע אותי

ממליץ על בדיקת רופא/ת המשפחה.

19/09/2017 | 22:48 | מאת: מגי

האם יש קשר בין הנשיכה שלפני 5 חודשים לעצם שנפוח מאחורי האוזן בקו השיער? ממה יכול להגרם הנפיחות והכאב שם? התקררות? או מתח מוגבר באיזור?

ראי את תגובתי הקודמת בנושא

מנהל פורום מחלות זיהומיות