לבן זוגי יש הפטיטיס b כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/09/2017 | 15:37 | מאת: הפטיטיס b

שלום אני ממש דואגת על כך שלבן זוגי יש את הדלקת הזאת והוא ממש חושש ואומר לי שנשאר לו כמה חודשים למות הוא בן 24 וכמאט 3 שנים עם המחלה וקימנו יחסי מין לא מוגנים אז אני לא יודעת מה לעשות האם זה באמת שהוא יכול למות מהמחלה או הוא סתם חושש אני אשמח לתשובה תודה

שלום הפטיטיס b, 1. אתחיל אתך: רוב האנשים בגילך בארץ התחסנו בילדותם כנגד הפטיטיס B. אם חוסנת, את יכולה לבדוק נוגדנים בדמך, ואם רמתם נמוכה- את יכולה לקבל חיסון נוסף. 2. הפטיטיס B יכולה להיות מחלה קלה שממנה מחלימים לחלוטין, ולחילופין גם מחלה קשה שאפשר למות מסיבוכיה (כגון אי ספיקת כבד וסרטן הכבד). אין לי מושג מה מצבו של החבר שלך. 3. בלי קשר לכך, ניתן לטפל בחולים רבים הסובלים מהפטיטיס B כרונית בעזרת תרופות מתאימות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות