תחלואה בשפעת והצטננויות ושאלה כללית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2017 | 23:57 | מאת: יורם

שלום ד"ר אפי :-) מספר שאלות ברשותך: 1. באיזה חודש בשנה, התחלואה בשפעת והצטננויות למיניהן נמצאת בשיא שלילי = כלומר הכי מעט חולים? 2. לא מזמן נאמר באחד מאתרי החדשות כי נמצאה תרופה להצטננות. האם שמעת על כך, ויותר חשוב מזה - האם אתה יודע להעריך מתי התרופה תשווק לציבור הרחב? 3. כיצד ניתן בעזרת תזונה, למזער את הסיכויים לחלות בנ"ל? תודה!

שלום יורם, 1. מדי שנה מפרסם משרד הבריאות את נתוני התחלואה בשפעת. אני מציע לך להפנות את שאלתך הראדונה ישירות חדובר של משרד זה. 2. אני חושש שאינני מכיר תרופה שהוכיחה את יעילותה בטיפול בהצטננויות, או תוספי תזונה שמונעים מחלות אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות