דרכי הדבקות בוירוס מברזייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/03/2017 | 19:37 | מאת: אנונימי

שלום,אמש הייתי ברכבת ונגעתי במה שהיה נראה לי כמו חלודה או אבנית מסביב לפית הקולר, היא הייתה יבשה למיטב זכרוני אבל נראה לי שמזוהמת. לאחר מכן כנראה שנגעתי באף או בעיניים, יש סיכוי ממשי להעברה של וירוס כמו הפטיטיס איי למשל מדבר כזה? או שצריך שיהיה מעבר ישיר של רוק? יש סיבה לדאוג? תודה רבה

שלום אנונימי, תיאורטית, הדבקה בנגיפים (כגון הפטיטיס A) במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא אפשרית. מעשית, אין ביכולתי לכמת את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות