בעיות נוירולוגיות קשות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

12/11/2014 | 18:19 | מאת: שמרית

בשנה האחרונה עברתי בדיקות mri מוח בתאריך 28.10.14 עברתי שוב נוסף והדיאגנוזה שרשומה במלל היא להלן : בחומר הלבן הפריונלריקולרי והעמוק קרן פרטונטלית,טריגון צנטרום סימאובלה וקרניים אוקסייפטליות. קיים אובן נפח פרנכילי מינמלי . רושם מספר מוקדים לא ספציפים ויציבים בחומר הלבן הפריונלריקולרי האבחנה המבדלת כוללת :דמיאלינטיבי,וסקוליטיס,ומיגרנות. עכשיו ככה יש לי בעיות בתנועה :סחרחורות בלתי נסבלות,נימולים ,חוסר יציבות בעמידה הליכה בחוסר שווי משקל ,נימולים מיגרנות קשות מאוד שאני מקבלת רילרט 40 מ"ל שלא עוזר אני מקבלת אספרין 100 מ"ל . תקיעות של הידים והרגלים ועוד חוסר תחושה שאני צריכה להמתין ימים עד שתעבור .יש גם רעידות ולארוך כול עמוד שידרה יש כאבים . אני אשמח בבקשה מעומק ליבי להבין את הפענוח הנ"ל ומה זה אומר צריכה את עזרה דחופה. תודה רבה , בברכה שמרית

התוצאה של ההדמיה לא מספיק ספציפית. על מנת לעזור יש לראות בעין את ההדמיה וכן לבדקך . מומלץ לפנות לנוירולוג שוב

מנהל פורום טרשת נפוצה