האם סימנים לטרשת או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

23/07/2019 | 18:59 | מאת: עינת

שלום דוקטור, בת 42. לפני כחודש, לאחר מחלה וירלית קלה התחלתי לסבול מסימפטומים שונים שהולכים ומתגברים: סחרחורת לאורך רוב שעות היום (כמו להיות על סירה), נימולים זרמים וחולשה בידיים וברגליים, קושי לדבר(סובייקטיבי, אנשים בסביבה טוענים שלא מבחינים בקושי). בקושי מתפקדת. Mri מח תקין, בדיקה נוירולוגית תקינה למעט קושי בשיווי משקל בעצימת עיניים, בדיקות דם תקינות, כולל תירואיד, b12.קיבלתי פרדניזון בטבליות שלא עזר. מה יכולות להיות הסיבות למצב הזה? האם נדרשות עוד בדיקות? תודה רבה!!

לא נשמע כמו הטרשת , במידה והתלונות ממשיכות גשי שוב לנוירולוג .

מנהל פורום טרשת נפוצה