חולשה בגפיים ללא שיפור ותכיפות ודחיפות במתן שת7

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

10/07/2019 | 17:02 | מאת: בוצ

שלום רב, אני בן 37, נדוי+3. בשנה האחרונה, יש לי חולשת שרירים בגפיים- ידיים ורגליים. החולשה סבירה ולא מונעת ממני כל תפקוד אפשר, אך היא ללא שיפור או החמרה ולכן מדאיגה. בנוסף, חוויתי זרם חשמלי חד בסנטר, אך הוא קרא פעם אחת בלבד. כמו כן, דחיפות ותכיפות במתן שתן, אך זה מאז שאני זוכר את עצמי. הייתי אצל נוירולוג בכיר שבדק אותי מבחינה גופנית, ארוכות ושלי אותי חמספר בדיקות שכולן יצאו תקינו. לאור העובדה שזה לא חולף, פניתי לנוירולוג נוסף, ששלח אותי לבדיקות mri מוח ועמוד שדרה. חשוב לי לציין שאני לא חוטף התקפים ומדובר בחולשת שרירים קבועה ויציבה. אני מוטרד ומודאג עד התקף חרדה. עצות, תשובות, המלצות, יתקבלו בברכה. תודה רבה מראש :)

לא תלונות אופיניות לטרשת אך הייתי משלימה את הבדיקות שהמליץ עליהן הנוירולוג כול MRI

מנהל פורום טרשת נפוצה