האם זה נשמע כמו משהו מדאיג?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

26/02/2019 | 08:33 | מאת: סימפטומים_מוזרים

שלום לפני כשנה בערך חליתי בשפעת ומאז אני חווה המון סימפטומים מוזרים. יש לי ספאזמז בכל שרירי הגוף, אין צד מסוים או איזור מסויים זה מתחלף מדי יום. בנוסף אני חווה הרגשת 'פינס אנד נידלס' בכל הגוף. גם כאן לא רק בצד אחד או באיזור מסויים אלא בכל הגוף. זה קורה פעם בכמה לילות לאחר שאני הולך לישון, אני מתעורר כשעתיים לאחר מכן וכל הגוף מכף רגל עד ראש מרגיש פינס אנד נידלז. אינני מרגיש עייפות ואין לי שום בעיה לקום ולצאת מהמיטה וללכת. למעשה כשאני קם זה כמעט מעלים לגמרי את ההרגשה. בנוסף השרירים שלי ברגלים בעיקר מרגישים תפוסים, לפעמים צד ימין לפעמים צד שמאל, לפעמים לא הרגלים, ולפעמים זה נעלם לגמרי לכמה ימים. עדיין לא ביקרתי אצל רופא כי למעט הסימפטומים האלו אני מרגיש טוב. אין לי חולשה או עייפות או בעיות ראיה ולכן רציתי לפרסם את שאלתי כאן לראות אם יש למישהו נסיון עם סימפטומים כאלו ומה זה יכול להיות. אני גבר בן 40 בריא ללא שום הסטוריה רפואית. בתודה מראש על התשובה

26/02/2019 | 09:22 | מאת: סימפטומים_מדאיגים

נזכרתי בעוד פרט. אני חווה הרגשה מוזרה בראש. זה לא כאב ראש זה מין לחץ עמוק פנימי , קשה להסביר. לפעמים כשאני שוכב זה מרגיש שהמוח שלי רועד עמוק בפנים אבל כשאני לא שוכב זה רק הרגשת לחץ. תודה שוב

לא נשמע מדאיג אבל כמובן אין מספיק פרטים וחסרה בדיקתך הרפואית

אם זה מתמיד הייתי פונה לבדיקה אצל נוירולוג כללי וממשיכה משם לפי הצורך

מנהל פורום טרשת נפוצה