חולשה בשרירים ובמפרקים בעיקר ברגליים - כאילו הגוף רוצה לקרוס

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

15/06/2018 | 11:09 | מאת: תמר ניר

בת 67, מזה מס' חודשים סובלת מחולשה מתגברת ברגליים, ובידיים, תחושת "כובד" קבועה. קושי בעליה במדרגות (אפילו קומה אחת), עייפות רבה שמתבטאת בצורך לנוח אחרי הליכה קצרה - מזכיר הרגשה של כאילו שפעת...ישנם כאבים קלים בכל הגוף, לא משהו ספציפי ברקע - תמט בחוליה די12 בגלל אוסטאופרוזיס שמטופל בפורטאו. שאלתי - האם יכול להיות פיברומיאלגייה? התחלה של טרשת נפוצה? למי עלי לפנות כדי לבדוק ? תודה על תשובתכם.

תלונות לא אל כך ממוקדות ולכן רצוי קודם לפנות לנוירולוג .

מנהל פורום טרשת נפוצה