יעוץ

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

17/10/2012 | 10:17 | מאת: לוי

שלום דן . יש לי אחיינית בת שנתיים וחצי עם עיכוב התפתחותי משמעותי, שיתוק מוחין. היתי רוצה לשאול אם תחום העיסוק שלך יכול לעזור. תודה.

17/10/2012 | 16:23 | מאת: דן הלפרין

גילי שלום, מפאת חוקי האתיקה של ניהול פורומים שכאלו, איני יכול להמליץ על שמות מטפלים, כמו גם לא עלי. תוכלי לברר דרך האתר הישראלי לטיפול בהבעה ויצירה ( יה"ת) http://www.yahat.org/. כמו גם להתעניין דרך קופת החולים עצמה. בהצלחה, דן הלפרין

17/10/2012 | 16:29 | מאת: דן הלפרין

לוי שלום, כנראה שטעיתי במתן התשובה הרלוונטית לשאלתך. טיפול בהבעה ויצירה, וטיפול במוסיקה בפרט ( תחום המומחיות שלי), נמצא יעיל ביותר במגוון לקויות וצרכים מיוחדים של אוכלוסיות שונות- ביניהם גם עיכובים התפתחותיים ושיתוק מוחין. בבירו שתעשי שימי דגש על מומחיות בעבודת המטפל עם ילדים קטנטים כמו שנתיים וחצי. כמובן שאני ממליץ בחום, בהצלחה, דן הלפרין

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות