טיפול פסיכולוגי "רגיל" או טיפול באומנות.

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

01/11/2009 | 11:31 | מאת: מתילדה

שלום, כמה שאלות. הייתי בהפסקה זה זמן מטיפול, ועדיין יש תחומים לא מועטים בהם אני תקועה עבודה זוגיות דרכי הסתכלות מעוותות ..הייתי בלא מעט טיפולים.ודי "ברחתי" באמצעים הוורבליים הדי מפותחים שלי.. (מיניפולציות..)האם בטיפול באומנות,יעלו תכנים אחרים עמוקים יותר? האם הוא נותן מענה לאנשים שמטופלים תרופתית?(סרוקסט) איך אפשר להיות מטופלת בצורה מסובסדת? והאם יש המלצה למטפל או מטפלת מנוסים..שרואים מעבר למיניפולציות,חזקים ומעמידי גבולות? תודה רבה, מתילדה.

01/11/2009 | 17:56 | מאת: טליה בנדרלי

הי מתילדה, לדעתי טיפול באמנויות יכול להיות מאד יעיל בעקיפת מניפוליציות וורבליות, ואין כל מניעה במקביל לטיפול תרופתי. אני מאד ממליצה- זה גם יכול להיות מעצים וחוויתי בצורות שונות לגמרי מאשר טיפול פסיכולוגי. לגבי המלצה, תלוי באיזה אזור- תאמרי היכן את מחפשת ואשתדל לעזור. לקופ"ח כללית יש הסדר ממש לא רע בטיפולים באמנויות. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות