ליהי המודאגת

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

28/12/2011 | 18:38 | מאת: ליהי

שלום ד"ר ופרופסור לפני כחודש התחיל אצלי טשטוש ראייה קליל בעין ימין ואחרי בדיקה אצל רופא בכלליצ התגלה שיש לי אידון בעין ימין גדול מעין שמאל אבל ההפרש מנימלי שקשה להבחין..הפנה אותי לבדיקת שדה ראייה ויצא תקין בשתי העיניים והדוקטור בבית חולים אמר שאולי סו דלרת עצבית אבל בגלל שההפרש כלכך קטן אין חשש והגלקת תחלים מעצמה אחרי דבועיים חזרתי לביקורת ועדיין אותו מצב האישון קצת יותר גדול..פניתי לרופא מומחה פרטי ששלל שיד בעיה ואמר שהוא רואה שהכל תקין ואען סמפטומים לדלקת עצבית כמו שטען הדוקטור בכללית והמליץ על אמרייט שהדוקטור המומחה אמר לי שאין כלום בוודאות ולא צריך אמרייט אהל בגלל המצב הנפשי שלי הוא אמר לי לעשות..דוקטור אני ממד פןחדת ולחוצה הרופא בכללית רשם לעשות אמרייט מוח וארובת עיניים רציתי לדעת מה הסיכויים שיהיה גידול בעיניים?? ומה שמשגיע אותי שהעיניים לא כואבות והראייה שלי לא ירדה מלבד טשטוש בא והולך בשתי העיניים לפעמים..אין לי לילה ואין לי יום ואני לא מתפקדת כאילו זרקו אותי לבור שאי אפשר לצאת ממנו אני כל הסמן חושבת על עיוורון ועל העתיד ועל הגורל העצוב שלי בבקשה דוקטור מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי לעיוורון?? מה הסיכויי לגידול מצטערת על ההארכה אבלחץ..

ליהי שלום. אנא כתבי הודעתך שוב לאחר הגהה. אני לא בטוח שאני מבין נכון את מה שאת כותבת עם כל כך הרבה שגיאות כתיב אשמח לקרוא את ההודעה המתוקנת.

29/12/2011 | 01:18 | מאת: ליהי

לפני כחודש התחיל אצלי טישטוש בעיין ימין פניתי לרופא בכללית שהבחין שהאישון בעין ימין גדול מעין שמאל אבל ההפרש מנימלי שקשה להבחין..הפנה אותי לבדיקת שדה ראייה ויצא תקין בשתי העיניים והדוקטור בבית חולים אמר שאולי זו דלקת עצבית אבל בגלל שההפרש כלכך קטן אין חשש והדלקת תחלים מעצמה אחרי שבועיים חזרתי לביקורת ועדיין אותו מצב האישון קצת יותר גדול..פניתי לרופא מומחה פרטי ששלל שיש בעיה ואמר שהוא רואה שהכל תקין ואין סמפטומים לדלקת עצבית כמו שטען הדוקטור בכללית והדוקטר בכללית גם הפנה אותי לעשות אמרייט אך הדוקטור המומחה אמר לי שאין כלום בוודאות ולא צריך אמרייט אבל בגלל המצב הנפשי שלי הוא אמר לי לעשות פה נוצר אצלי בילבול בגלל שכל רופא טען אחרת .דוקטור אני ממש פוחדת ולחוצה הרופא בכללית רשם לעשות אמרייט מוח וארובת עיניים רציתי לדעת מה הסיכויים שיהיה גידול בעיניים?? ומה שמשגיע אותי שהעיניים לא כואבות והראייה שלי לא ירדה מלבד טשטוש בא והולך בשתי העיניים לפעמים כמו לראות הילות ואותיות בפלפון עם צל שצץ מהם..אין לי לילה ואין לי יום ואני לא מתפקדת כאילו זרקו אותי לבור שאי אפשר לצאת ממנו אני כל הזמן חושבת על עיוורון ועל העתיד ועל הגורל העצוב שלי בבקשה דוקטור מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי לעיוורון?? מה הסיכויי לגידול בעיניים?? מנסיונך על מה יכולים להעיד סמפטומים אלה?? יש לציןן שאני רואה טוב עד עכשיו והצבעים שאני רואה הם כמו לפני הבעיה והשדות ראייה תקינים..אם אכן יש דלקת עצבית יש טיפול או יהיה לי בעיה רצינית??תודה מכל הלב על נתייחסותך

ליהי שלום, תודה על תיקון ההודעה. אני מבין את סערת הרגשות שלך, אך מדברייך עולה הרושם שאת יכולה להרגע. דלקת בעצב הראיה optic neuritis אינה קשורה לגידול זה מאוד מבלבל כשהולכים למספר רופאים ומקבלים מגוון דעות. תבחרי רופא אחד שאת סומכת עליו ותפעלי על פי המלצותיו.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות