אודם קשה בעייניים מזה 3 חודשים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

28/11/2010 | 21:44 | מאת: הדס

פרופ' פאר שלום אשתי החל מ-9/10 סובלת מאודם ניכר בעיניים,הפרשות,כאבים בעפעפיים. טופלה אצל כ- 6 רופאים עד כה כולל בהתחלה אצל פרופ' גרזוזי. בהתחלה דקסמיצין,אח"כ אופלוקס+סטרודקס+סינטו ללא הטבה. הפסיקה ולאחר מכן קיבלה תחליפי דמעות מהשורה הראשונה וגם ללא הטבה. לאחר מכן קיבלה פרד פורטה,ויגמוקס,הולוקומוד וכעת משתמשת רק ב-ריסטזיז וגם אין שיפור והאודם גובר. בבדיקות שביצעה(ואני מצטט ממסמכי הרופאים)"עיניים גרויות SPK מפוזרים בקרנית, אין איריטיס,אין צביעה בלחמיות,חסר פונקטי תחתון,פונקטי עליונים קטנים וצרים" ביצעה בדיקות כלליות-תקין,בדיקת דם לבעיות פרקים או GI-תקין, תרבית מהעיןממש בהתחלה -תקין. לפני 3 ימים ביצעה בדיקות מעבדה נוספות לכלמידיה/הרפס ואיש המעבדה אמר לי היום שטרם קיבל תשובות מלאות אבל זה בטוח לא חיידק. מה לדעתך נותר לעשות ובמה לדעתך מדובר. אנחנו ממש מיואשים ואנחנו מקריאה באינטרנט גם חוששים ממה שכתוב. אודה להתייחסותך מה לדעתך עושים וכמו מה זה נראה לך.

שלום, נראה שהתייחסו אליכם עד כה לחומרה, ואפילו טיפול מיטבי זה לא הועיל לפתרון המצב. האם באחת השיחות איתכם עלתה השאלה האם ייתכן כי מקור האדמומיות הוא גידול על פני שטח העין? אם יש חשש, בואו לבדיקתינו. אם אין חשש כזה, חיזרו לרופא המטפל, או התייעצו בפורום המתאים.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות