תופעות לוואי לאחר ברכיתרפיה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

15/06/2019 | 14:05 | מאת: הלי

שלום רב יש לי כמה שאלות לגבי תופעות לוואי שיש לי לאחר ברכתרפיה בעין בדצמבר האחרון עברתי ברכיתרפיה בעקבות מלנומה בעין 1 בראיה יש צל שחור שהולך וגדל עם הזמן מפריע מאוד מרגיש כמו גוף זר 2 בנוסף בחודש האחרון חזרו הכאבים בעין וכאבי הראש האם יש קשר בין הדברים האם תופעות אלו מוכרות ? נורמליות ? תודה

הלי שלום, צל שהולך וגדל נשמע כהפרדות רשתית. אנא פני בהקדם לבדיקה. כאבים בעין וכאבי ראש יכולים להיות קשורים לעליית לחץ תוך עייני, או ללא קשר לניתוח שעברת בעין. במסגרת הבדיקה לצל, ימדדו גם לחץ תוך עייני ואז נדע אם יש קשר בין הדברים.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות