הסרת תפרים אחרי הסרת שומה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/08/2013 | 14:48 | מאת: הדס

עברתי היום הסרה של שומה בגב NEVUS PIGMENTED. במכתב שחרור נכתב שעלי לגשת לאחות קופח בעוד 10 ימים להסרת התפרים. האם ניתן להסיר את התפרים קודם (למשל תוך שבוע)? אם לא - האם ניתן להכנס לבריכה בזמן שהתפרים עדיין קיימים? (אני שואלת כי יוצאת לנופש בשבוע הבא ולא עלה בדעתי שיהיו תפרים אחרי ההסרה). תודה

לא כדאי להסיר את התפרים קודם, וגם לא להכנס איתם לבריכה. לא כדאי לעשות פעילות ספורטיבית עד שהפצע ירפא לגמרי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור