הסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/07/2013 | 16:29 | מאת: מייה

שלום, אני בחורה שסובלת ממחלה מולדת -זה שיתוק מהבטן ומטה. מלבד בעיות בתחושה/שיתוק בחלק התחתון של הגוף, ב"ה אין משהו חריג. רציתי בבקשה לדעת הם מותר לי לעשות הליך של הסרת נקודת חן/שומה בחלק העליון של הגוף ?

אני לא רואה שום בעיה, במידה ויבוצע ע"י רופא/ה מיומן/ת. זאת במגבלה שאני לא מכירה אותך, אז תבקשי קודם ברכת הדרך מרופא המשפחה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור