הסרת נבוס ע"י פוטותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/02/2009 | 14:56 | מאת: ניר

שלום יש לי נבוס/כתם בקדמת הקרקפת ,שטוח בגודל 7mm על 10mm , לאחר בדיקת , רופא העור החליט שהנבוס/כתם תקין לחלוטין. אני בכל זאת מעונין להסירו,במהלך השנים הכתם מקבל פגמנטציה ,כי הראש חשוף לשמש , דבר שלאורך זמן מרתיע אותי. מהתיעצות אצל פלסטיקאי , הוא אמר שאפשר להסיר בשיטת "shave" חיתוך שכבה/ות מעור מהכתם , עד להסרתו , וללא תפרים. אני מעוניין להמנע ככל שניתן מניתוח. 1.מנסיונך הטיפול הפוטודינאמי מתאים להסרת נבוס/כתם עמוק שכזה ? 2.במידה וכן , כיצד ניתן להגיע לקליניקה באסף הרופא דרך קופ"ח ? 3.במידה ולא ,מהם השיטות העדיפות להסרה בהם הנזק האסטתי מופחת ?

טיפול פוטודינמי אינו מתאים להסרת נבוס. השיטה שהציע לך הפלסטיקאי לרוב נותנת תוצאה אסתטית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור