לכן פלאנוס ללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/12/2020 | 16:35 | מאת: יעל

שלום לדר לאחר ביופסיה באזור הוולווה שפתיים קטנות ועוד נאמר לי שיש לי מעין לכן פלאנוס סובלת מאד מצריבות מתחושה של הזעה באזור קבלתי משחת דרמובט שלא עוזרת מה ניתן לעשות איזו מדחה יכולה לעזור יש לי צריבה גם בפי הטבעת לדעתי גם לשם התפשטה המחלה חש לי יובש בכל הגוף באף בפה אין לי רוק יובש קשה בעיניים בשפתיים העור מתקלף כל הזמן כל עורי יבש הסבל נוראי האם יתכן שזה קשור גם לליכן פלאנוס גם ציפורניי מתפצלות האם יכול לתקוף גם את הקיבה?

להבנתי בפי הטבעת אולי ליכן פלנוס, אבל היובש המפושט בגוף לא. כדאי לבדוק אם יש בעיה נוספת או תסמונת שכוללת מספר בעיות. אני ממליצה ראשית שתגשי לבירור אצל רופא רומטולוג ורופא פנימי שמומחה במחלות אוטואימוניות. לפחות ימצאו את האבחנה הנכונה ואולי גם דרך לעזור לך. טיפול פוטודינמי שבו אני עוסקת עוזר לפצעי ליכן פלנוס בוולוה ואת מוזמנת לבדיקת התאמה, אחרי הבירור הנ"ל, כשנדע מה יש לך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור