ליכן פלאנוס ללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/09/2020 | 08:42 | מאת: קלרה

אובחנתי ע"י רופא נשים בליכן פלאנוס בוולווה על סמך ביופסיה קבלתי דרמובט לא עוזר וצורב גם מה ניתן במקומו למרוח פרוטופיק קופת חולים לא מאשרת לרופאת המשפחה אפשר משהו טבעי הסבל רב תודה

אם את רוצה משחה פרוטופיק וקופת חולים לא מאשרת נסי לקבל החזר דרך הביטוח המשלים, או לרכוש מכספך. הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור