ריבוי נקודות חן ופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/07/2020 | 10:20 | מאת: יערה

שלום. אני בת 40. מאז שאני זוכרת את עצמי היו לי הרבה נק' חן. בשנים האחרונות הן מתרבות בקצב מסחרר, בכל כמה ימים צצה אחת חדשה... יש גם כתמים רבים שמופיעים. עם כל הבטחון העצמי שיש לי אני עדיין מתוסכלת והדבר פוגע בי - כל קיץ אני מחכה לחורף על מנת לכסות ידיים ורגליים. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת למתן את התופעה?? אולי תוסף תזונה מסויים או כל דבר אחר.... האם קיימת דרך לצמצם את יצור המלנין? אני בהירת עור אך תמיד נזהרת בשמש, כמעט ולא נחשפת! הרב הגדול של נק' החן הן שטחיות, כך שאני לא בטוחה שניתן להסיר.. בטח לא כל כך הרבה לצערי.

מומלץ המנעות משיזוף וקרם נגד שיזוף באופן קבוע בכל איזורי הגוף שאינם מכוסים בבגדים. אין דרך אחרת למנוע כתמים. בנוסף פני למעקב הכתמים אצל רופא עור לפחות פעם בשנה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור