פציים כואבים שלא עוברים.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/10/2019 | 17:51 | מאת: אנונימי

שלום מזה שלושה חודשים אני סובל מפצעים מלאים במוגלה במפשעה ניסיתי את כל המשחות ושניי סוגיי אנטיוטיקה אך לשווא. יש סיכוי שזאת מחלת הHS? עשיתי אולטרסאונד והוא אמר שיש לי קולקציות נוזליות עשינות מתחת לעור ובלוטת לימםה בגודל 0.4 ממ.

האבחנה ששאלת עליה אפשרית אבל מוקדם לחרוץ דיעה כי עברו רק 3 חודשים. אולי מדובר בחידקים עמידים ואולי הגוף שלך חלש בימים אלו. כדאי לקחת תרבית ורגישות מהמוגלה ולפנות לרופא מומחה זיהומולוג.

09/10/2019 | 23:08 | מאת: אנונימי

תודה רבה לך על התשובה. בחיידקים את מתכוונת החייד סטפילוקוקוס? ונוצרו לי צלקות מאוד מכוערות כבר.. אם זה אפשרי שזה נוצר מהחיידק הזה? בנוסף בהתחלה זה הופיע לי רק בצד ימים אחרי זה עבר לשמאל ועכשיו התחיל להתפשט שוב בשמאל במקום לא קרוב אליו..

יש כמה סוגי חידקים ויכולים לזהות במדויק רק בתרבית. במקרה שלך הזיהום היה עמיד לאנטיביוטיקה ולכן צריך בדיקת מעבדה לרגישות שתאבחן איזה סוג תרופה יכול לעזור לך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור