יובש קיצוני בקצות האצבעות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/09/2017 | 12:32 | מאת: גיא

אני בן 37, מזה כשנתיים יש לי יובש קיצוני בקצות האצבעות היובש גורם לסדקים ולדימום הרופאים לא יכולים לקבוע מה זה... היובש לא עובר לאחר שימוש במשחות אפילו ניסיתי כדורים - נטיגאסון- לא עזר בדיקת דם IGE שלילית אשמח לקבל חוות דעת מקצעית נוספת תודה גיא

מומלץ לפנות למרפאת דלקת עור ממגע שיש במספר מחלקות עור כגון מרכז רפואי העמק, איכילוב, ת"ש וגם בקופות חולים, ושם לבצע בירור ותבחינים כולל רגישות ואלרגיה למזון תכשירים ועוד. במידת הצורך יבצעו גם ביופסיה של העור וישלחו לבדיקת מעבדה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור