שינויים במחזור החודשי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/06/2011 | 12:59 | מאת: רחל

ד"ר שלום אני בת 47 לאחרונה קבלתי מחזור פעמיים בחודש, וכמו כן שני גלי חום שהעירו אותי בלילה,מעבר לכך אני חווה כל מיני תופעות כגון: כאבי מפרקים,שרירים מכווצים,נימול בגפיים,עייפות,סחרחורות. הייתכן כי תופעות אלה נקשרות למנופאוזה? יצויין כי עברתי בירורים רפואיים אצל מגוון רופאים ולדעת הנירולוג מאחר והכל תקין, יש סברה שמדובר בירידה הורמונלית חדה. אני בעיסוקי מדריכת מחול אירובי,בריאה לחלוטין ומקפידה על תזונה נכונה. אני סובלת מאד,מה לדעתך עלי לעשות?

חלק מהתופעות שכיח שמתרחשות אצל נשים בגילך. שווה לנסות תוספים כמו קוהוש שחור או שיח אברהם.

מנהל פורום גיל המעבר