DDH

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

09/02/2014 | 08:37 | מאת: ליאור

שלום, לבתי היה DDH כשהיתה בת 3 חודשים וטופלה ע"י רצועות פבליק. כיום היא בת 3. בעקרון הטיפול עבר בהצלחה ועלינו לשוב לביקורת רק בגיל 5. האם יש טעם\ עניין\ סיבה להגיע איתה לטיפול הידרותרפי כיום ? האם הדבר יכול לתרום באיזשהי צורה ? המון תודה, ליאור.

שלום רב. 1. מקצוע הפיזיותרפיה עוסק בקליניקה. כלומר סימפטומים או הגבלות כל שהם. יש לבדוק תחילה, רצוי פיזיותרפיסטים המתמחים בתחום התפתחות הילד או מפרק הירך. במידה וקיימת הגבלה, בתנועה, כוח שרירים ובפונקציה. במידה ונמצאו איזה שהם ממצאים, טיפולי הידרותרפיה המבוצעים ע"י פיזיותרפיסט מ צ ו י י נ י ם ומומלצים.

21/05/2017 | 21:20 | מאת: מוטי

תודה רבה על התשואה המועילה ביותר. מוטי http://www.savey.co.il

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים