סחרחורות ונפילות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/09/2008 | 19:25 | מאת: איקה

שלום רב, בחודשים אחרונים ישנם ימים בהם אני חשה סחרחורות, תחושת שיוט חוסר ריכוז ולפעמים גם נפילות עם איבוד הכרה לשניות . אושפזתי בבית החולים ונמצא מחסור בויטמין B12 .(ערך של 150 בתחילת אוגוסט ) .קיבלתי זריקות וכדורים ותוצאות בדיקות דם שנתקבלו בימים אלה רמת הויטמין סבירה - 484 . עשיתי בבית החולים בדיקת אקו לב ובדיקת סיטי ראש ואיאי ג'י והבדיקות תקינות . אבל התופעות ממשיכות ומפריעות לתפקוד רגיל . בתוצאות בדיקות דם מהימים האחרונים יש ערכיים גבוליים ב- WBC- 4.6 RBC-3.87 HEMOGLOBIN-11.9 HEMATOCRIT-36.4 MPV- 12.4 שאר ערכי הבדיקה תקינים . האם יש קשר בין הסחרחורות לתוצאות בדיקות הדם? האם בדיקת MRI יכולה לספק תשובה לתופעות הגופניות האלה? אשמח לתשובה- איקה

22/09/2008 | 14:21 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום איבודי הכרה דורשים ברור בכוון הפרעות קצב של הלב , צניחת לחץ הדם או ירידות משמעותיות ברמת הסוכר בדם. נראה לי שHOLTER לב, TILT TEST,דופלר של עורקי הקרוטיס והעמסת סוכר עשויים לעזור באבחנה עוד לפני החלטה על MRI בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)