תחושת חוסר מיקוד ולחץ קליל כלפי מעלה בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/12/2016 | 07:57 | מאת: צפוני 32

שלום אני בן 32 מזה כחצי שנה סובל מתחושת חוסר איזון\מיקוד בעיקר בבוקר אך זה נמשך לאורך כל היום אין רקע רפואי כל הבדיקות תקינות הרופא אומר מתח נפשי.. אוקיי עבר חצי שנה אני לא מרגיש מתח מיוחד מדוע זה לא עובר ? קראתי כאן המון מקרים באף אחד אין תשובה ממקדת לטיפול מסויים כל העצות שכתובות לא מועילות האם יש משהו שניתן לעשות ? האם יש טיפול שבאמת מישהו עשה ועזר לו ?

10/12/2016 | 22:36 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך האם עברת בדיקת מומחה לסחרחורות אא"ג או נוירולוג. איזה ברור עברת ? לגבי מתח, - מתח וחרדה עושים סומטיזציה בעיקר כשהם נזרקים " מתחת לשטיח" כלומר לתת ההכרה. לכן לא מודעים למתח אך הם לא נשארים כלואים . הם פורצים בצורת כאב ראש, תחושת סיחרור או שיוט, גוש בגרון, לחץ בחזה וכו' הדוגמה הכי טובה היא יתר לחץ הדם של החלוק הלבן. בבדיקת לחץ הדם במרפאה בדיקה ראשונה פתולוגית - הנבדק לא חש כל מתח. טיפול בתחום האמוציאנלי בהחלט יכול לעזור כמובן יש להשלים גם כל הברור הגופני. בברכה ד"ר בן דוד

11/03/2023 | 14:33 | מאת: מקרה דומה אשמח לעזרה

האם עבר התופעות ואיך ?

13/03/2023 | 14:33 | מאת: מרגיש אותו דבר

האם עבר לך?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)